Beleef de perfecte aftrap van de zomer op het VoetbalFestival! 

Heb jij, of heeft je kind, een passie voor voetbal? Dan is het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival hét event waar je deze zomer heen moet! Het evenement vindt plaats op 6 juli 2019 en is voor kinderen van 6 t/m 16 jaar en hun begeleiders. Wedstrijdjes, meet & greets met bekende Eredivisie- en eDivisie-spelers, diverse NK’s, een eSports Area en Fun Games zoals een behendigheidsparcours en levend tafelvoetbal – het wordt één groot voetbalspektakel. Ook kun je er eindeloos de gaafste tricks oefenen met je voetbalvrienden én voetbalwedstrijden volgen. We geven hier iets meer informatie over twee ‘werelden’ van VoetbalFestival: de Fun Games en eSports.

Voetbal FOX event

Fun Games

Op VoetbalFestival zijn meer dan 30 Fun Games om aan mee te doen. Dat betekent volop voetbalplezier voor iedereen! Leg zo snel mogelijk het voetbalparcours af, hou je vast tijdens Voetbal Rodeo en schiet zo hard je kunt op een doel met snelheidsmeter! Hieronder zie je een paar Fun Games die je kunt spelen dit jaar. Daarnaast zijn er dit jaar ook verschillende activiteiten voor kinderen van 0 tot 6 jaar. De kleine voetbalfans kunnen zich onder meer vermaken met een ballenbak, een uitkijktoren, een zandbak, een loopfiets parcours en een springkussen voor de kleintjes.

eSports

Voetballen op het veld is heerlijk, maar het is minstens zo fijn om af en toe een potje FIFA te spelen. Ook dat kan op het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival. Speel bijvoorbeeld een potje tegen PlayStation-winnaar Dani Visser (De Graafschap), of ga op de foto met shoutcaster Frank Slotta! Ook eSporters van andere Eredivisieclubs zijn aanwezig. Zij dagen je uit voor een potje in de VIP-area en geven je tips om zelf een betere speler te worden. Kijk snel hieronder wie er allemaal aanwezig zijn op het VoetbalFestival!

Daarnaast vinden ook de finales van de eTalents Cup van de KNVB plaats tijdens VoetbalFestival. In diverse voorrondes hebben vier winnaars zich geplaatst voor de landelijke finale en strijden zij tijdens deze finale op VoetbalFestival voor de eer van de club en een unieke hoofdprijs.

Voetbal bij Het FOX voetbalevent

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja, ik wil naar VoetbalFestival!
Koop je kaartje via www.voetbalfestival.nl. Hier vind je ook alle informatie over het programma. VoetbalFestival is op 6 juli 2019 in Jaarbeurs Utrecht en is voor kinderen van 6 t/m 16 jaar en hun begeleiders.

Naar de website