Woezel & Pip en de Tijdmachine (2+) in het Zaantheater

  • ZaantheaterBij  Zaantheater
  • van:  6 januari 2019 13:30
  • tot:  6 januari 2019 16:00
Woezel & Pip en de Tijdmachine (2+) in het Zaantheater

Woezel & Pip komen naar het Zaantheater in Zaandam met hun voorstelling Woezel en Pip en de tijdmachine. Een nieuw avontuur van deze twee populaire peutervriendjes!

Over Woezel & Pip en de tijdmachine

Zou jij ook willen weten hoe het is om groot te zijn? Woezel en Pip kunnen niet wachten. Als de Wijze Varen even niet kijkt, glippen ze stiekem zijn nieuwe tijdmachine in. Op naar een nieuw avontuur samen met hun vriendjes Buurpoes en Charlie. Bam, boem, knars, zoem! Als dat maar goed gaat…

Laat je meevoeren naar de bijzonderste plekken in de Tovertuin, zing en dans mee met nieuwe liedjes, schuif naar het puntje van je stoel als alles mis lijkt te gaan en de vriendjes zich afvragen of ze ooit nog thuiskomen…
En natuurlijk komen ze weer thuis! Want ze willen al hun lieve vriendjes graag na de voorstelling in de foyer ontmoeten. Kom knuffelen met de levensgrote pluchen Woezel en Pip en ga zelf ook op avontuur.

Tekenen en knuffelmoment met de Theatertroep

Maak vooraf samen met de Theatertroep een tekening van jouw tijdmachine en misschien zie je hem terug in deze vrolijke voorstelling met mooie poppen. Na afloop komen Woezel & Pip naar de foyer voor een knuffel en fotomoment. 

En: om 15.00 uur kun je aan de High Lemonade in de Rabobankfoyer!

Komen jullie ook naar Woezel & Pip in het Zaantheater?

Willen jullie Woezel & Pip ook gaan zien in Zaandam? Er zijn twee voorstellingen: om 13.30 uur en om 16.00 uur. Boek snel je tickets voor deze voorstelling op de website van het Zaantheater.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in de regio? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Zaanland!