Woezel & Pip en de Tijdmachine (2+) in De Purmaryn

Woezel & Pip en de Tijdmachine (2+) in De Purmaryn

Woezel & Pip komen naar De Purmaryn in Purmerend met hun voorstelling Woezel en Pip en de tijdmachine. Een nieuw avontuur van deze twee populaire peutervriendjes!

Over Woezel & Pip en de tijdmachine

Zou jij ook willen weten hoe het is om groot te zijn? Woezel en Pip kunnen niet wachten. Als de Wijze Varen even niet kijkt, glippen ze stiekem zijn nieuwe tijdmachine in. Op naar een nieuw avontuur samen met hun vriendjes Buurpoes en Charlie. Bam, boem, knars, zoem! Als dat maar goed gaat…

Laat je meevoeren naar de bijzonderste plekken in de Tovertuin, zing en dans mee met nieuwe liedjes, schuif naar het puntje van je stoel als alles mis lijkt te gaan en de vriendjes zich afvragen of ze ooit nog thuiskomen…
En natuurlijk komen ze weer thuis! Want ze willen al hun lieve vriendjes graag na de voorstelling in de foyer ontmoeten. Kom knuffelen met de levensgrote pluchen Woezel en Pip en ga zelf ook op avontuur.

Komen jullie ook naar Woezel & Pip in de Purmaryn?

Willen jullie Woezel & Pip ook gaan zien in Purmerend? Het zijn twee voorstellingen:

  • om 14.00 uur
  • om 16.00 uur (bijgeboekt omdat de kaartjes zo hard gingen...)

Boek snel je tickets voor deze voorstelling op de website van De Purmaryn. Kun je niet wachten? Kom nu dan alvast in de stemming door een tekening te maken van de tijdmachine die jij zou bouwen. Lever hem vóór de voorstelling in bij de Woezel & Pip-stand en wie weet, zie je jouw kunstwerk terug op het podium! 

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in de regio? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Zaanland!