Woest (4+) van Project Sally in het Zaantheater

  • ZaantheaterBij  Zaantheater
  • van:  19 februari 2019 14:00
  • tot:  19 februari 2019 14:50
Woest (4+) van Project Sally in het Zaantheater

Project Sally komt naar het Zaantheater in Zaandam met haar voorstelling Woest, een dansvoorstelling over onstuimige woedeaanvallen.

Over de voorstelling Woest

Stel je voor: 2 gebalde vuisten en 1 rode kop. Té veel keren geprobeerd tot 10 te tellen. Een enorme stilte… en dan… rookwolkjes uit je oren en de tanden stevig op elkaar. Woest is een dansvoorstelling over onstuimige woedeaanvallen. Een jongen van gescheiden ouders reageert zich af op alles en iedereen. Maar onder zijn boosheid schuilt een dieper verlangen: in zijn eigenzinnige wereld vol dynamische, virtuoze en acrobatische dans probeert hij alles te laten zijn zoals het was.

‘In je keel bonst je hart, je benen trillen en je loopt rood aan. Het borrelt diep van binnen en is onstuitbaar. Het moet eruit…KWAAAAAAK…Pas op, de driftkikker is los. Hij is Woest!’

Gaan jullie ook naar Project Sally in het Zaantheater?

Willen jullie deze voorstelling ook gaan zien in Zaandam? Voor meer informatie en het reserveren van tickets ga je naar de website van het Zaantheater.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in de regio? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Zaanland!