Vieze vuile rotstreken (8+) in Theater De Verbeelding (familievoorstelling)

Vieze vuile rotstreken (8+) in Theater De Verbeelding (familievoorstelling)

Abbing & Hofman komen naar Theater De Verbeelding in Purmerend met de voorstelling Vieze Vuile Rotstreken, voor kids vanaf 8 jaar: een krankzinnige familievoorstelling met een te slim meisje.

Over de voorstelling Vieze Vuile Rotstreken

In het Dal van de Vuile Rotstreken is iedereen erop uit om het achtjarige meisje Map uit haar mooie landkaartenwinkel te bonjouren. De mevrouw van de gemeente wil haar naar het weeshuis sturen. De boze bakker wil van haar winkel een taartjes bakkerij maken. Maar Map laat zich niet zomaar wegsturen! Met een grote dosis snode plannetjes en sluwe listen slaat ze terug.
Map is het stoerste meisje dat je ooit gezien hebt. Maar hoe kan je alsmaar sterk zijn als je helemaal alleen bent? Map heeft toch zeker ook recht op een beetje liefde en iemand die aardig tegen haar doet?
Geïnspireerd op de vernuftige vertelwijze en thematieken van Roald Dahl.

Ook naar Vieze Vuile Rotstreken in De Verbeelding?

Willen jullie deze voorstelling van Abbing & Hofman gaan zien in Purmerend? Ga naar de website van De Verbeelding voor meer info en het reserveren van tickets.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in de regio? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Zaanland!