Verrassingsfeest! van Peppa Pig (2+) in het Zaantheater

  • ZaantheaterBij  Zaantheater
  • van:  3 februari 2019 13:00
  • tot:  3 februari 2019 16:00
Verrassingsfeest! van Peppa Pig (2+) in het Zaantheater

Peppa Pig komt naar het Zaantheater in Zaandam met Verrassingsfeest! Het liefste varkentje van de wereld en al haar vriendjes in een nieuwe familiemusical.

Beleef met Peppa de leukste avonturen met nieuwe meezingliedjes, swingende meedoedansjes, vrolijke varkentjeshumor én grote modderplassen. De superschattige handpoppen, kleurrijke decors en verrassingen maken de voorstelling tot één groot feest voor de hele familie!

Over Verrassingsfeest!

Het is groot feest! Slingers en ballonnen vullen de hele kamer. Een grote, lekkere chocoladetaart staat op tafel. Het wordt een hele bijzondere dag. Samen met haar broertje George en haar vriendjes speelt Peppa vrolijk buiten. Maar dan hebben Mama Big en Papa Big een grote verrassing. Peppa heeft geen idee wat het kan zijn, jij wel?

Komen jullie ook naar Peppa Pig in het Zaantheater?

Willen jullie Peppa Pig ook gaan zien in Zaandam? Er zijn twee voorstellingen: om 13.00 uur en om 16.00 uur. Boek snel je tickets voor deze voorstelling op de website van het Zaantheater.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in de regio? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Zaanland!