Tarzan (6+) van Ila van der Pouw in het Zaantheater

  • ZaantheaterBij  Zaantheater
  • van:  3 maart 2019 13:45
  • tot:  3 maart 2019 15:45
Tarzan (6+) van Ila van der Pouw in het Zaantheater

Ila van der Pouw komt naar het Zaantheater in Zaandam met haar voorstelling Tarzan- een mooie poppenvoorstelling op het Grote Avonturenfestival.

Over de voorstelling Tarzan

Poppenspeelster Ila van der Pouw is over de hele wereld beroemd en veelvuldig bekroond. In haar nieuwste voorstelling bewerkt ze de tijdloze klassieker Tarzan, waarin een gorillamoeder zich ontfermt over een in de jungle achtergelaten baby. Tarzan groeit op bij de gorilla’s, maar dan verrschijnt zijn tante in de jungle. Een voorstelling over weten wie je bent, waar je thuis hoort, maar bovenal over de moed om voor jezelf te kiezen.

Meester-poppenspeelster Ila van der Pouw komt na het succes van de GVR opnieuw met een imponerende, tijdloze klassieker: Tarzan. 

Gaan jullie ook naar het Grote Avonturenfestival in het Zaantheater?

Kleine en grote avonturiers: opgelet! Tijdens het Grote Avonturenfestival valt er in alle hoeken en gaten van het Zaantheater iets te beleven. Je kunt gratis binnenlopen en meedoen aan allerlei workshops: toneelspelen, dansen, knutselen, er is te veel om op te noemen. Natuurlijk zijn er ook vorstellingen te zien. Die kosten maar € 3,50 of € 5. Kom je ook? 

Willen jullie deze voorstelling ook gaan zien tijdens het Grote Avonturenfestival in Zaandam? Dat kan om 13.45 uur en om 15.45 uur in de Forbo Flooringzaal. Voor meer informatie en het reserveren van tickets ga je naar de website van het Zaantheater.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in de regio? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Zaanland!