Sportspektakel in Sporthal De Oosterven

  • van:  27 december 2018 10:00
  • tot:  27 december 2018 16:00
Sportspektakel in Sporthal De Oosterven

Alkmaar Sport organiseert in de Kerstvakantie alweer voor de vierde keer een Sportspektakel voor kinderen in Sporthal De Oosterven in De Rijp. Heerlijk in beweging na de Kerstdagen!

Wat is er te doen in Sporthal De Oosterven?

Alle kinderen uit (de omgeving van) De Rijp zijn van harte uitgenodigd om een hele dag te komen springen, klauteren en klimmen. Iedereen kan zich naar hartenlust uitleven op grote luchtkussens en onder ervaren begeleiding meedoen aan verschillende sportactiviteiten.

Bovendien kunnen kinderen vanaf 6 jaar deelnemen aan speciale sportclinics als atletiek. Alle clinics zijn gratis. Voor de allerkleinsten wordt een loopfiets parcours uitgezet.

Programma Sportspektakel in De Rijp

  • 10.00 – 12.00 uur: Dreumesochtend voor kinderen van 1 t/m 5 jaar. Kinderen van BSO’s, kinderdagverblijven en groepen zijn uiteraard van harte welkom (wel graag van tevoren reserveren).
  • 13.00-16.00 uurvoor kinderen van 6 t/m 12 jaar.

Gaan jullie ook lekker meedoen?

De entree is € 4,- per kind, begeleiders hebben gratis toegang. Je hoeft niet vooraf aan te melden, je kunt gewoon komen!

Foto: Alkmaar Sport

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in de vakanties in de regio Alkmaar? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Uittips & Specials van Go-Kids regio Alkmaar!