Op 2 en 3 oktober maken kinderen in het Weekend van de Wetenschap pudding in het Hemlab.
Lees verder na deze tipsKom en experimenteer mee met pudding!
In de Zaanstreek wordt al eeuwenlang stijfsel en zetmeel gefabriceerd uit tarwe, rijst, mais en aardappelen. Nu de laatste puddingfabriek plaats maakt voor appartementen doet het Hemlab, jeugdlab Zaandam, onderzoek naar het bereiden van pudding uit aardappelen. De pudding is geheel biologisch en wordt gemaakt uit piepers, bietjes, geelwortel en natuurlijke aroma’s.
Komen jullie ook weer naar het Hemlab?
WvdW Puddingchemie! (7+) in het Hemlab
Za 2 okt 2021 10.30-12.00 uur
Za 2 okt 2021 13.00-14.30 uur
Za 2 okt 2021 15.30-17.00 uur
Zo 3 okt 2021 10.30-12.00 uur
Zo 3 okt 2021 13.00-14.30 uur
Zo 3 okt 2021 15.30-17.00 uur
Meedoen is gratis, omdat het weekend van de wetenschap is!
Reserveer wel alvast een plekje via onderstaand knopje.