Poppentheater: de vis op het droge (4+) in De Kaasfabriek

Poppentheater: de vis op het droge (4+) in De Kaasfabriek

Laros & de Jong komen naar theater De Kaasfabriek in Wormer, met de voorstelling De vis op het droge - voor kids vanaf 4 jaar.

Over de voorstelling De vis op het droge

Op de vooravond van het Grote-Vrolijke-Vissen-Feest komt er een gevaarlijke vis, de zeeduivel. Hij is helaas niet in een goede bui en trekt de stop eruit. Wanneer de vrolijke vissen de volgende ochtend ontdekken dat al het water uit de zee is verdwenen, nemen zij de benen.

Gelukkig trekt één van de vissen de stoute schoenen aan en gaat op zoek naar de stop. Met zijn Zeppelin vliegt hij al zoekend de hele wereld rond. Maar dan komt de zeeduivel terug en de moed zakt iedereen in de schoenen. Totdat er ineens een idee uit de lucht valt....

Gaan jullie ook kijken naar Laros & de Jong in De Kaasfabriek?

De poppenvoorstelling De vis op het droge wordt door Laros & de Jong gespeeld in theater De Kaasfabriek in Wormer. Voor meer informatie en het boeken van tickets ga je naar de website van het theater

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in de regio? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Zaanland!