Pip Goes Offline van Pip Pellens in het Zaantheater

  • ZaantheaterBij  Zaantheater
  • van:  24 maart 2019 16:00
  • tot:  24 maart 2019 17:30
Pip Goes Offline van Pip Pellens in het Zaantheater

Pip Pellens komt met de voorstelling Pip Goes Offline naar het Zaantheater in Zaandam. Bestaat er nog wel een leven zonder mobiele telefoon en sociale media?

Over de voorstelling Pip Goes Offline

In Pip Goes Offline nodigt Pip Pellens je uit om je telefoon af te geven in de garderobe en anderhalf uur lang offline te gaan. Pip trakteert je vervolgens op verhalen, zang, dans en muzikale verrassingen en laat zien dat een leven zonder mobiele telefoon, social media en internet ook een optie is.

Voor heel even dan... Pip’s carrière is tegelijkertijd begonnen met Facebook. En ze vraagt zich af: is het nog wel mogelijk, een leven zonder internet? Bestaat er nog wel een leven zonder mobiele telefoon en sociale media?

Wat je mag verwachten? Dat legt Pip zelf even uit:

Cast: Pip Pellens
Regie: Pim Vosmaer
Producent: Wise Monkeys

Gaan jullie ook naar Pip Pellens in het Zaantheater?

De voorstelling Pip Goes Offline wordt opgevoerd in de Albert Heijnzaal van het Zaantheater. Voor het reserveren van tickets en meer info ga je naar de website van het theater.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in de regio? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Zaanland!