Pak 'm (3-8 jaar) van Bonte hond in Theater De Verbeelding

Pak 'm (3-8 jaar) van Bonte hond in Theater De Verbeelding

Bonte Hond komt naar De Verbeelding in Purmerend met de voorstelling Pak'm - voor kids van 3 tot 8 jaar.

Over de voorstelling Pak'm

Laat je meevoeren in de flitsende wereld van PAK’M: Een heuse achtervolging met de nieuwste camouflagetechnieken, klassieke misverstanden en spannend achter-elkaar-aange-ren. Wie pakt uiteindelijk wie? En heeft hij dan wel de juiste te pakken? En is de weg niet veel leuker dan het uiteindelijke doel?
We zien drie ogenschijnlijk ‘volwassen’ presentatoren in een tv-studio vechten om aandacht. En daar waar er twee vechten om één been gaat de derde er mee heen.

Het fantasievolle decor biedt veel mogelijkheden tot verstoppen, wegduiken en het betere poppenkastspel. Zo ontstaat een voorstelling in de geest van Tom en Jerry, De Dikke en de Dunne, Road Runner en Bugs Bunny maar dan op Duploniveau.

Ook naar Pak'm in De Verbeelding?

Willen jullie deze voorstelling van Bonte Hond gaan zien in Purmerend? Er zijn twee voorstellingen - de ochtendvoorstelling is bijgeboekt omdat de middagvoorstelling al snel bijna uitverkocht was:

  • 11.30 uur
  • 15.00 uur 

Ga naar de website van De  Verbeelding voor meer info en het reserveren van tickets.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in de regio? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Zaanland!