Open dag in Kindcentrum Edam-Volendam

  • van:  14 juni 2019 16:30
  • tot:  14 juni 2019 19:30
Open dag in Kindcentrum Edam-Volendam

Kom naar de gezellige open dag van Kindercentrum Berend Botje Edam-Volendam en steun De Dierenbescherming! Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen in het kindercentrum en is er van alles te doen!

Kindercentrum in Edam-Volendam

Elk jaar organiseert het kindercentrum, gevestigd aan Keetzijde 18a, een gezellige open dag. Tijdens deze dag is er een goede doelenmarkt en een feestelijk programma voor kinderen, ouders, vriendjes, vriendinnetjes, buren: iedereen is welkom! Je kunt je laten schminken, er zijn spelletjes en nog veel meer leuke activiteiten en je steunt er ook nog eens De Dierenbescherming. Deze stichting is gekozen door de BSO kinderen na een stemming. De kinderen hebben prachtige kunstwerken gemaakt, die ze deze dag verkopen om geld in te zamelen.

Kinderopvang Berend Botje

De open dag is een mooie gelegenheid om kennis te maken met de mogelijkheden voor kinderopvang bij Berend Botje. Je kunt een kijkje nemen in de groepsruimtes, een indruk krijgen van de sfeer en vragen stellen aan de pedagogisch medewerkers. Zij vertellen je graag meer over de activiteiten die zij dagelijks met de kinderen ondernemen. 

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in de regio?
Ik stuur ze je met plezier GRATIS in de mail!

GRATIS UitTips!