Noumi, zusje zeven (5+) in Theater de Meervaart

Noumi, zusje zeven (5+) in Theater de Meervaart


Noumi, zusje zeven is een vrolijke en muzikale theatervoorstelling voor kinderen vanaf 5 jaar van Stichting ROSE die wegens groot succes in de voorjaarsvakantie opnieuw zal worden gespeeld in Theater de Meervaart in Amsterdam.

Over Noumi, zusje zeven van Stichting ROSE

De stoere Noumi is de jongste van een gezin met zeven dochters. In hun krappe huis is er geen eigen plek voor haar, en als jongste mag ze ook nooit met haar eigenzinnige oudere zussen meedoen. Op een dag is Noumi het zat. Ze verlangt naar iets van haar alleen. Totdat ze op een dag in de speeltuin voor haar huis een gewond vogeltje vindt…

Veel grappen en typetjes zijn ook voor volwassenen geestig”, merkte Theaterkrant op. “Die lachen soms nog harder dan de kinderen” (****) 

Voor maar € 5,= naar het theater!

We hebben een hele toffe aanbieding, speciaal voor Go-Kids! Je kunt voor maar € 5,= per ticket naar Noumi, zusje zeven in De Meervaart.... zie de Deal voor de kortingscode.

Naar Noumi, zusje zeven in Theater de Meervaart? 

De voorstelling Noumi, zusje zeven (5+) is vandaag maar liefst 2 keer te zien in het theater: 

  • 13.30 uur 
  • 16.00 uur

Kijk voor meer informatie en het bestellen van tickets op de website van Theater de Meervaart.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!