Muziek van beneden (5+) van Het Houten Huis in het Zaantheater

  • ZaantheaterBij  Zaantheater
  • van:  4 januari 2019 15:00
  • tot:  4 januari 2019 16:00
Muziek van beneden (5+) van Het Houten Huis in het Zaantheater

Het Houten Huis komt naar het Zaantheater in Zaandam met haar voorstelling Muziek van beneden, een familievoorstelling vol humor, poëzie en live muziek.

Over de voorstelling Muziek van beneden

Muziek van Beneden is een familievoorstelling vol humor, beeldende poëzie en meeslepende live muziek, bedoeld voor iedereen die buren heeft. In een straat ver weg van de natuur wonen mensen en andere dieren dicht op elkaar. Ze kennen elkaar en toch ook niet. Ze leven langs elkaar heen én zijn samen. 

Over een straat vol dichte deuren, overlopende harten en muziek die door alle muren dringt... “Een lawaaiig leven van alledag, maar dan dichterlijk absurd opgetild in een fraai ritme van prachtige beeldpoëzie.’’- aldus De Volkskrant ****

Instrumenten-kennistest met de Theatertroep

Wat weet jij over instrumenten? Vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling ben je welkom om deel te nemen aan de test van de Theatertroep. Superleuk. Kom je ook? 

Gaan jullie ook naar Het Houten Huis in het Zaantheater?

Willen jullie deze voorstelling ook gaan zien in Zaandam? Voor meer informatie en het reserveren van tickets ga je naar de website van het Zaantheater.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in de regio? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Zaanland!