Musical: Schuld (12+) in het Kennemer Theater

Musical: Schuld (12+) in het Kennemer Theater

De musical Schuld komt naar Het Kennemer Theater in Beverwijk - voor kids vanaf 12 jaar, naar het boek van Mel Wallis de Vries.

Over de thrillermusical Schuld

Vond je ‘Boy 7’ spannend? Zat je te bibberen bij ‘Vals’ en ‘Shock’? Hou je hart dan maar vast, want ‘Schuld’ is ook een heel spannende theaterthriller. Nadat op school drie jongeren kort na elkaar zelfmoord plegen, krijgt Tess een briefje: “Jij bent de volgende!” Op zoek naar de waarheid doet ze een schokkende ontdekking. Ze moet zelfs vrezen voor haar eigen leven, maar niemand gelooft haar…

Komen jullie ook naar Schuld in Het Kennemer Theater?

Willen jullie deze thrillermusical ook gaan zien in Purmerend? Boek dan snel je tickets voor deze voorstelling op de website van Het Kennemer Theater. Voordat de voorstelling begint is er bij Schuld een covermodelwedstrijd in het theater, waarbij je kans maakt om covermodel te worden voor Mel's nieuwe boek! Na de voorstelling komt de cast naar de foyer om boeken te verkopen, maar ook om met jullie op de foto te gaan.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in de regio? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Zaanland!