Musical: Schuld (12+) in De Purmaryn

Musical: Schuld (12+) in De Purmaryn

De musical Schuld komt naar De Purmaryn in Purmerend - voor kids vanaf 12 jaar, naar het boek van Mel Wallis de Vries.

Over de thrillermusical Schuld

Op een school plegen drie jongeren kort na elkaar zelfmoord. Er lijkt geen enkele overeenkomst tussen de drie te zijn: ze zitten niet in dezelfde klas en ze kennen elkaar amper. Maar dan, op dezelfde school, krijgt Tess een briefje dat alles verandert: 'Jij bent de volgende!' Wanneer Tess achter de waarheid probeert te komen, doet ze een schokkende ontdekking. Nu moet ze vrezen voor haar eigen leven, maar niemand gelooft haar…

Beleef 'Schuld' nu live in het theater als spannende thrillermusical! Naar de bestseller van Mel Wallis de Vries, de succesvolste Young Adult-schrijver van Nederland. 'Schuld' wordt gemaakt door het team van de thrillermusicals 'BOY 7', 'Vals' en 'Shock'.

Komen jullie ook naar Schuld in de Purmaryn?

Willen jullie deze thrillermusical ook gaan zien in Purmerend? Boek dan snel je tickets voor deze voorstelling op de website van De Purmaryn. Voordat de voorstelling begint is er bij Schuld een covermodelwedstrijd in het theater, waarbij je kans maakt om covermodel te worden voor Mel's nieuwe boek!

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in de regio? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Zaanland!