Musical Koekoeksjong door het NKT in De Purmaryn

Musical Koekoeksjong door het NKT in De Purmaryn

De leerlingen van de NKT Theaterschool uit Purmerend voeren de originele NKT musical Koekoeksjong op in Theater De Purmaryn - mooi om mee te beleven!

Over de musical Koekoeksjong

De nieuwe, originele NKT musical ‘Koekoeksjong’ gaat over dromen en teleurstellingen. Over acteren in een soapserie en over een jongen die Valentijn heet.
Omdat zijn ouders overleden zijn, woont Valentijn bij zijn oom en tante in huis. Op een dag helpt hij zijn neef Daan, met het voorbereiden van een auditie voor een rol in de soapserie ’Drakenbloed’. En die dag zal zijn leven veranderen. Want het leven is soms net een soap. En waarom hoort Valentijn toch steeds koekoeksgeluiden?

De musical is geschreven en geregisseerd door artistiek leider Jeroen Man en dit is inmiddels zijn vijftiende grote productie voor de NKT Theaterschool.

De muziek is van de hand van de componist Fons Merkies.  Fons was verantwoordelijk voor de muziek van de tv-serie ‘De luizenmoeder’, de musical ‘Turks Fruit’ en verschillende films zoals:  All Stars, De Tweeling en Alles is familie.

Meer over de NKT Theaterschool

De musical heeft een vaste cast van 42 NKT-talenten (jongeren tussen de 14 tot en 20 jaar uit Purmerend, Hoorn, Marken, Volendam, Zaandam, Amsterdam en omgeving) en een wisselend ensemble van bijna 200 extra NKT-leerlingen die samen zingen, dansen en acteren. Van 20 tot en met 30 juni stralen in totaal maar liefst 600 talentvolle leerlingen uit Purmerend en regio op het podium van theater de Purmaryn in Purmerend.

Gaan jullie ook naar Koekoeksjong in De Purmaryn?

Koekoeksjong wordt maar liefst 9 keer opgevoerd in de periode van 20 tot en met 30 juni, er zijn dus genoeg mogelijkheden om de musical te gaan zien. Voor de exacte data en tijden - en voor het reserveren van kaarten - ga je naar de website van De Purmaryn.

Foto's: Martijn Cruyff

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in de regio?
Ik stuur ze je met plezier GRATIS in de mail!

GRATIS UitTips!