De musical Assepoester is te zien in het Kennemer Theater in Beverwijk. Leuk om naar toe te gaan met je kinderen - vanaf 6 jaar. Een vrolijke voorstelling voor jong en oud.

Over de musical Assepoester

Dit bekende sprookje wordt weer een feest van herkenning met een eigen twist en veel humor, vrolijke liedjes en schitterende kostuums. Met een uitgebreide meet and greet na de voorstelling.
Als de vader van Assepoester op een lange reis naar het buitenland vertrekt, blijft Assepoester achter met haar stiefmoeder en haar stiefzus. Deze twee zijn niet bepaald aardig tegen Assepoester en laten haar alle smerige klusjes in huis doen. Als er dan een uitnodiging komt voor een feest in het paleis, mag de arme Assepoester niet mee van de booswichten. Maar dankzij een wat onhandige fee krijgt Assepoester toch de kans naar het bal te gaan. En natuurlijk loopt dit romantische sprookje voor Assepoester goed af.

 

Meet & Greet én kleurplaatactie

Na afloop van de voorstelling is er een meet & greet met de hele cast - in de foyer van het theater. Ook is er een toffe kleurplaatactie. Lever je kleurplaat voor aanvang van de voorstelling in bij de theaterkassa, of bij één van de lakeien in de foyer. Voor de mooiste kleurplaat is er een leuke prijs. Deze wordt uitgereikt door de cast, aan het einde van de voorstelling, op het toneel.

Gaan jullie ook naar Asssepoester in het Kennemer Theater?

Willen jullie deze heerlijke musical ook zien in Beverwijk? Ga voor meer informatie en het reserveren van tickets naar de website van het Kennemer Theater!