Lev (6+) van Theater Sonnevanck in Theater De Verbeelding

Lev (6+) van Theater Sonnevanck in Theater De Verbeelding

Theater Sonnevanck komt naar Theater De Verbeelding in Purmerend met de muzikale voorstelling Lev - voor kids vanaf 6 jaar.

Over de voorstelling Lev

Lev is stomvervelend. Zijn moeder is heel boos op hem. Maar hij is nóg bozer. “Ik hoor niet meer bij jou!” en hij rent naar buiten. Op straat hoort hij uit een gebouwtje een schreeuw, die óók muziek is. Binnen ziet hij een rugbyteam een Maori-haka-lied oefenen. Lev doet mee, uit volle borst! Hij is één van de rugbyers geworden. Vanaf dat moment belandt Lev van de ene gezongen wereld in de andere. Vindt zijn moeder hem nog terug?
Lev is een muzikaal feest door 5 acteurs/zangers en een seniorenkoor. Met alle ruimte voor het publiek om mee te zingen.
Sonnevanck won de afgelopen 5 jaar 7 Zilveren Krekels en in 2016 met Bromance de Gouden Krekel. 

Ook naar Lev in De Verbeelding in Purmerend?

Willen jullie deze voorstelling van Theater Sonnevanck gaan zien in Purmerend? Ga naar de website van De Verbeelding voor meer info en het reserveren van tickets.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in de regio? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Zaanland!