Kleuterbios: Juf Roos bij Pathé Zaandam

Kleuterbios: Juf Roos bij Pathé Zaandam

Het is weer tijd voor Kleuterbios bij Pathé Zaandam! Helemaal fijn met je kleintje van 3 tot 6 jaar. Het licht is niet helemaal uit, het geluid staat wat zachter dan anders en bovendien krijgen de kids een diploma en een kleurplaat.

Juf Roos

Hiep hiep hoera, Juf Roos is jarig! Natuurlijk organiseert ze een gezellig verjaardagsfeestje en iedereen is uitgenodigd. Om het extra feestelijk te maken versiert de grappige buurjongen Gijs de kleurrijke molen waarin Juf Roos woont.

Maar Gijs gebruikt veel te veel ballonnen. Tot hun grote schrik stijgt de molen door de vele ballonnen zomaar op, met Juf Roos en Gijs er nog in! Ze worden door de vliegende molen meegevoerd op een spannend avontuur over de hele wereld. Zullen ze nog wel op tijd terug zijn om in de klas van Juf Roos te trakteren? Ga samen met Juf Roos en Gijs mee op reis in hun allereerste bioscoopfilm!

Gaan jullie ook naar de Kleuterbios bij Pathé Zaandam?

De tickets zijn € 8,= - daar zit dan een Kidscombo met lekkers te eten en drinken bij in. Wil je meer info en/of tickets kopen? Ga naar de site van Pathé Zaandam!

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!