Kleuterbios: Ernest & Celestine Winterpret bij Pathé Zaandam

Kleuterbios: Ernest & Celestine Winterpret bij Pathé Zaandam

Het is weer tijd voor Kleuterbios bij Pathé Zaandam! Helemaal fijn met je kleintje van 3 tot 6 jaar. Het licht is niet helemaal uit, het geluid staat wat zachter dan anders en bovendien krijgen de kids een diploma en een kleurplaat.

Ernest & Celestine Winterpret

Een lieve animatiefilm over de avonturen van Beer Ernest en het vrolijke weesmuisje Celestine. De vier korte verhalen nemen je mee in een prachtige winterwereld in zachte pasteltinten, gebaseerd op de tekeningen van de wereldberoemde Belgische prentenboekmaakster Gabrielle Vincent.

Ernest is een grote beer die graag muziek speelt en jam eet. Ernest deelt zijn huis met Celestine, een vrolijk en vastberaden weesmuisje. De twee vrienden vervelen zich nooit. Zodra de eerste sneeuwvlokken vallen, bereiden ze zich voor op de winterslaap van Ernest. Ze moeten hun geadopteerde gans Bibi leren vliegen voor de grote trek. Ze gaan samen naar het muizenbal, om de eerste sneeuwvlokken te vieren. En natuurlijk moeten ze niet vergeten om koekjes te bakken voor Ernest, zodat hij met een volle buik aan zijn winterslaap kan beginnen.

Gaan jullie ook naar de Kleuterbios bij Pathé Zaandam?

Een bezoekje aan de Kleuterbios bij Pathé Zaandam is méér dan alleen een film kijken. In de foyer is altijd van alles te doen voor de kinderen, dat maakt het een extra leuke ochtend uit met de kids!

Voor meer info en tickets ga je naar de website van Pathé Zaandam.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in de regio? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Zaanland!