Kerstmarkt met Winterwandeling op Camping Geversduin

Kerstmarkt met Winterwandeling op Camping Geversduin

Een heerlijke Kerstmarkt op Camping Geversduin in Castricum!  Toegang tot de markt is gratis, net als het parkeren. Sportievelingen kunnen ook meedoen aan de Roots Winterwandeling!

Kerstmarkt op Camping Geversduin

Het wordt een heel sfeervol geheel met tientallen kramen met duurzame, handgemaakt en bijzondere producten. Er is een kersttrein, sneeuw, de Kerstman, kinderactiviteiten en live muziek. Natuurlijk is er ook een knisperend vuurtje ... heel gezellig samen toeleven naar Kerst!

Roots Winterwandeling

De dag begint met een heerlijk kopje koffie/thee en wat lekkers. Vanaf de start is de route aangegeven middels herkenbare bewegwijzering. Halverwege de wandeling krijgen jullie een tussendoortje bij één van onze rustpunten.  We eindigen weer op Camping Geversduin, hier kunnen jullie fijn genieten van muziek, hapjes en drankjes en natuurlijk de sfeervolle kerstmarkt. 

Er is een wandeling van 7,5 kilometer (start 11.30 uur) en één van 15 kilometer (start 10.30 uur). Inschrijven voor de Winterwandeling doe je via de website van Roots.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in de regio? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Zaanland!