Jeugdfilms & knutselen bij Filmtheater De Fabriek - Zaandam

Jeugdfilms & knutselen bij Filmtheater De Fabriek - Zaandam

In Filmtheater De Fabriek in Zaandam draaien ze elke zaterdag- en zondagmiddag een mooie kinderfilm. Met elke tweede zondag van de maand - dus deze zondag bovendien een leuke knutselactiviteit!

Met de kinderen naar de knusse bioscoop in Zaandam

De Fabriek is een heerlijk knusse bioscoop om met je kinderen van een film te genieten. Ze draaien er vaak bijzondere films, net even anders dan in de grote bioscopen. 

Zondag: knutselactviteit voor de film

De knutselactiviteit staat deze keer helemaal in het teken van de film Masha en de Beer 2. Maximaal twaalf kinderen schilderen onder deskundige begeleiding samen aan de grote tafel in de hal. De kosten zijn € 8,75 per kind. Inclusief knutselmateriaal, een hapje en een drankje én toegang tot de voorpremière van de film Masha en de Beer 2! De film begint meteen na de kinderactiviteit. Begeleiders betalen slechts € 6,25 (toegangsprijs voor de film)!


Aanmelden voor de activiteit kan tot 1 dag van te voren via: kinderfilmdefabriek@gmail.com - de inschrijving is pas definitief als je een bevestiging hebt gekregen!

Gaan jullie ook naar De Fabriek?

Op de website van De Fabriek kun je zien welke films er dit weekend draaien. 

Natuurlijk kun je online ook meteen de tickets bestellen, zodat je verzekerd bent van een plekje in de zaal.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in de regio? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Zaanland!