Het Kleurfeest (2-8 jaar) bij Zondagmorgen in ITA Stadsschouwburg Amsterdam

Het Kleurfeest (2-8 jaar) bij Zondagmorgen in ITA Stadsschouwburg Amsterdam

Zondagmorgen in ITA Stadsschouwburg Amsterdam: elke zondagochtend is er een mooie voorstelling voor jonge kinderen met volwassen begeleider(s). Theater, dans, beeldende kunst, poppenkast, verhalen ... het komt allemaal langs in het Zondagmorgen programma! Vandaag: Het Kleurfeest voor kinderen van 2 tot 8 jaar.

Het Kleurfeest

De kinderen worden uitgenodigd om mee te tekenen en te kleuren op de klanken van de live muziek. Het grote tekenavontuur begint.

Met gitaar zittend op de grond zingt, fluit of neuriet Maarten Teekens bekende popliedjes van o.a. Sam Cooke, Beatles, Elvis, die zowel de kinderen als de ouders aanspreken. Het Kleurfeest is een beleving voor alle leeftijden. Naast tekenen en fantaseren wordt ook de taal gestimuleerd. Peuters blijven met gemak een uur geboeid: luisteren / kleuren / sorteren / kruipen / liggen. Samen wordt er gewerkt aan een groot kleurrijk tapijt.

José Vingerling en Gerard de Bruyne

José Vingerling en Gerard de Bruyne zijn tekenaars voor kinderen. Via het tekenen proberen zij dicht bij de belevingswereld van een kind te komen. Ze werken veel samen met Frank Groothof (van o.a. Sesamstraat). Maarten Teekens is een muzikant die zijn liedjes het liefst dicht bij zijn publiek brengt.

Gaan jullie ook naar Zondagmorgen in ITA Stadsschouwburg Amsterdam?

Is dit niet superleuk om met je kind(eren) naartoe te gaan? Een echt Kleurfeest! Voor meer informatie en tickets ga je naar de website van ITA Stadsschouwburg Amsterdam.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!