Het Bos Draaft Door (6+) van Theater Gnaffel in het Zaantheater

  • ZaantheaterBij  Zaantheater
  • van:  30 december 2018 15:00
  • tot:  30 december 2018 16:00
Het Bos Draaft Door (6+) van Theater Gnaffel in het Zaantheater

Theater Gnaffel komt naar het Zaantheater in Zaandam met haar voorstelling Het Bos Draaft Door.

Over de voorstelling Het Bos Draaft Door

Presentator Twan nodigt in zijn populaire talkshow Het Bos Draaft Door elke dag een aantal prominente dieren uit. Samen zoeken ze naar oplossingen voor hedendaagse problemen zoals: ‘hoe creëer je geluk?’ of: ‘gaat een kat na zijn zesde leven nog steeds zo nonchalant om met het verkeer?’ Schaterlach en slik een traantje weg bij Het bos draaft doorrrrrr! Aan tafel! In het Zaantheater wordt de kerstspecial uitgezonden en schuift het veel bezongen rendier Rudolf aan, op zoek naar de ultieme kerstgedachte. Met Mark Haayema, Joep Onderdelinden en veel dierenpoppen.

Deze gevarieerde muzikale voorstelling begint in de studio, maar al snel komen we terecht in het hoofd van Twan en zien we hoe complex de mens eigenlijk in elkaar zit. Vlijmscherpe grappen maken vliegensvlug plaats voor poëzie, beeldende pareltjes uit het wonderlijke dierenrijk en het vaak onzichtbare rijk van de fantasie.

Gaan jullie ook naar Gnaffel in het Zaantheater?

Willen jullie deze voorstelling ook gaan zien in Zaandam? Voor meer informatie en het reserveren van tickets ga je naar de website van het Zaantheater.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in de regio? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Zaanland!