DONZige zondagen bij de Ruige Rakkers van Pllek

DONZige zondagen bij de Ruige Rakkers van Pllek

Elke zondag hebben ze bij Pllek op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord een heerlijk kinderprogramma: de Ruige Rakkers. Elke week is er weer een waanzinnig toffe activiteit voor kinderen, en meestal nog helemaal gratis ook! Deze week kunnen de kids gezellig meedoen met een gratis workshop en daarna (tegen betaling) kijken naar de voorstelling van DONS.

Donzige zondagen met DONS bij de Ruige Rakkers

De juffen en meesters van DONS maken - geïnspireerd door de DONS-kinderen met wie zij dagelijks werken - liedjes, voorstellingen, workshops, boeken, exposities en nog veel meer. En die willen ze graag met jullie delen! Vanaf januari 2019 zal DONS zich met enige regelmaat presenteren onder de noemer Donzige Zondagen.

Gaan jullie zondag ook naar Pllek in Amsterdam-Noord?

DONS start om 14.00 uur met een gratis workshop voor kids. Tijdens de workshop leren de kinderen alvast de liedjes zodat ze tijdens de voorstelling luidkeels mee kunnen zingen. Er kunnen maximaal 30 kids meedoen dus aanmelden is verstandig. Dat doe je via info@donsproductiehuis.nl

Daarna, om 15.30 uur, begint de voorstelling. Het dak gaat eraf, want dan speelt de DONS band. Ook de kindjes die niet mee hebben gedaan met de workshop, kunnen hun hart ophalen en meeswingen en zingen met de liedjes van de DONS band Ouders, opa’s & oma’s, broers, zussen, de oppas en eigenlijk iedereen is van harte welkom!

Voor de voorstelling heb je een kaartje nodig, dat koop je via de website van Pllek.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam?
We sturen ze je met plezier GRATIS in de mail!

GRATIS UitTips!