Discozwemmen in zwembad De Waterdam Edam-Volendam

Discozwemmen in zwembad De Waterdam Edam-Volendam

Elke vrijdagavond toveren ze in De Waterdam het recreatiebad om tot een ware disco. Alle jongens en meisjes tot 14 jaar kunnen zich dan tijdens het discozwemmen eindeloos kunnen vermaken. De geluidsboxen staan op oorverdovend en de vrolijk gekleurde lampen en laserstralen flitsen door het recreatiebad.

Zwemmen en disco-en tegelijk in Edam-Volendam

Heerlijk toch: al swingend en zingend met vriendjes en vriendinnetjes in het heerlijke verwarmde zwembad, je mee te laten voeren in de stroomversnelling, glijdend en glibberend door de flitsende glijbaan of lekker relaxen in het verwarmde bubbelbad. De onderwaterverlichting zorgt daarnaast voor een aparte sfeer. De muziek wordt gedraaid door onze eigen DJ John. Ook mag je zelf je favoriete CD meenemen.

Anderhalf uur lang feest in De Waterdam

Je kunt dit allemaal meemaken van 20.00 tot 21.30 uur, dus anderhalf uur lang volop genieten, zingen, swingen en relaxen. In combinatie met een verjaardagsarrangement is het helemaal een te gekke avond, waar je met plezier aan terug kunt denken. Kosten per persoon € 5,=.

Zwemdisco verjaardagsfeestje

Denk ook eens aan een discopartijtje, heerlijk dansen en vooraf of na afloop… een lekkere maaltijd die bestaat uit patatjes, een snack, frisdrank en een ijsje. Het is wel noodzakelijk om te reserveren, dit kan aan de receptie of via 0299-365003. De kosten hiervan bedragen € 10,60 per persoon.

Omdat ze het bij De Waterdam belangrijk vinden dat de kinderen zich goed en zorgeloos kunnen vermaken is er op deze avond extra toezicht in het zwembad aanwezig. Discozwemmen is elke vrijdagavond van 20.00-21.30 uur Vanaf 18.00 uur is het recreatiebad geopend.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in de regio? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Zaanland!