Dirk Scheele - FEEST!!! (2+) in De Purmaryn

Dirk Scheele - FEEST!!! (2+) in De Purmaryn

Dirk Scheele staat met zijn show FEEST!!! in De Purmaryn in Purmerend. Ga genieten van de leukste liedjes van Dirk in dit popconcert voor kinderen.

Feest!! Spetterend kinderconcert in De Purmaryn

Op veler verzoek gaat Dirk Scheele op tour met een echte rock & rollband. Samen met een basgitarist, toetsenist, drummer en een hartveroverende zangeres speelt hij zijn leukste en bekendste kinderliedjes. Het wordt een spetterend concert!

Niks is Dirk te gek en jullie mogen natuurlijk allemaal meedoen: jullie gaan zelfs muziek maken met kartonnen kokertjes, emmers, sleutelbossen, ballonnen en mondharmonicas. Het popconcert mondt uit in een daverend dansfeest als we samen gaan dansen op een swingende discomedley van Dirks liedjes. Dit alles natuurlijk op een kindvriendelijk volume. Als klap op de vuurpijl heeft Dirk een aantal leuke en grappige muzikale verrassingen voor jullie in petto. Dirk heeft nu al zin in zijn feest!

Over Dirk Scheele

Kinderpopster Dirk Scheele toert al meer dan 20 jaar met zijn vrolijke kinderliedjes langs theaters en poppodia in Nederland en België. In zijn liedjes gebruikt hij diverse muziekstijlen als rock & roll, blues-, pop-, dance-, klassiek en wereldmuziek in een eigen herkenbare stijl, die hij vertaalt naar het niveau van de kinderen.

Gaan jullie ook naar De Purmaryn om feest te vieren?

Willen jullie dit heerlijke concert van Dirk Scheele ook gaan zien in Purmerend? Ga dan snel naar de website van De Purmaryn om tickets te boeken!

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in de regio? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Zaanland!