De Vrekkin (8+) van NT Jong bij Internationaal Theater Amsterdam ITA

De Vrekkin (8+) van NT Jong bij Internationaal Theater Amsterdam ITA

De familiekomedie De Vrekkin van NT Jong | Het Nationale Theater komt naar Internationaal Theater Amsterdam ITA, een hilarische voorstelling voor iedereen vanaf 8 jaar! 

Over de voorstelling De Vrekkin | NT Jong

De Vrekkin laat zien dat je je gezin niet kunt runnen als een bedrijf en dat geld niet hetzelfde is als oprechte aandacht. Onder strakke regie van moeder en haar personal assistent leidt deze modern family met zoon, dochter en life coach een uitzinnig leven. Moeders mode-imperium lijkt een onuitputtelijke bron van geld voor haar kinderen, die zich tot brutale en inhalige mormels hebben ontwikkeld. Als ze zich realiseert dat iedereen van haar profiteert, gooit moeder de kluis dicht. Niemand wil tenslotte een levende creditcard zijn. Ondertussen leven haar kinderen zich uit in geheimen, stiekeme verlangens en foute vriendjes. De gezinschaos is compleet.

In een supermateriële wereld waarin kinderen bijna vanzelfsprekend opgroeien met de nieuwste gadgets, dure merkkleding en funny trips is het voor ouders lastig grenzen te stellen. Families als de Trumps en Kardashians geven het idee dat rijkdom onuitputtelijk is. Als liefde wordt uitgedrukt in geld, dan wil je er toch zoveel mogelijk van hebben. 

Tickets voor Internationaal Theater Amsterdam

De voorstelling De Vrekkin van NT Jong | Het Nationale Theater is te zien in ITA:

  • zaterdag 12 januari om 19.30 uur
  • zondag 13 januari om 15.00 uur

Voor meer informatie en tickets ga je naar de website van ITA.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in de regio? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips van Go-Kids Amsterdam.