De Gruffalo - Meneer Monster (3+) in Theater De Krakeling

De Gruffalo - Meneer Monster (3+) in Theater De Krakeling

Meneer Monster voert de succesvolle voorstelling De Gruffalo tijdens de Voorjaarsvakantie op in Theater De Krakeling in Amsterdam. Een spannende fysieke slapstickvoorstelling voor iedereen van 3 jaar en ouder.

Meneer Monster met De Gruffalo

Hij heeft oranje ogen, een tong zwart als drop en paarse stekels van zijn rug tot op zijn kop. Wie kent hem niet? De Gruffalo!

Een kleine muis loopt door het diepe donkere bos en wordt beslopen door drie dieren die niets liever willen dan hem opeten. Gelukkig weet de muis zijn fantasie te gebruiken en bedenkt hij een list. Maar wat gebeurt er als de muis opeens wordt geconfronteerd met zijn eigen verzinsels? 

Meneer Monster maakt verrassend jeugdtheater vol fysiek geweld, humor en muzikaliteit. Een tikkeltje bizar en bovenal leuk voor jong en oud. Meneer Monster is cultureel ondernemen, stoer, ongepolijst en creatief. Andere producties: De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen, Fantastische Meneer Vos, Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop heeft gepoept!


Gaan jullie ook naar De Gruffalo in Theater De Krakeling?

De voorstelling is te zien in de Voorjaarsvakantie op:

  • donderdag 21 februari om 14.30 uur
  • vrijdag 22 februari om 11.00 uur
  • vrijdag 22 februari om 16.00 uur 

Voor meer informatie en het boeken van tickets ga je naar de website van Theater De Krakeling.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!