De Familie van Nielie breekt de tent af (6+) in De Purmaryn

De Familie van Nielie breekt de tent af (6+) in De Purmaryn

Theatergroep Kwatta & Orkaan komen naar theater De Purmaryn in Purmerend met de voorstelling De Familie van Nielie breekt de tent af - voor kids vanaf 6 jaar.

Over de voorstelling De Familie van Nielie breekt de tent af

De Familie van Nielie, een splinternieuw gezin, woont sinds kort met elkaar onder een dak. Samen met een hond, een varkentje, oma en een filosoof in de kast.

Het is winter, iedereen heeft het koud, Jonathan is jarig en dan…. gebeurt er iets waardoor de zon gaat schijnen en de Familie van Nielie zich plotseling in het hartje van de zomer bevindt. Maar de Familie van Nielie is niet alleen. Ziet Jonathan dubbel, of zijn dat echt twee meisjes die sprekend op elkaar lijken? En wat komt daar met stramme passen aangebliep-bliep-bliept? Waarom krijgt oma Wil steeds geheimzinnige telefoontjes? Als een groot gevaar dreigt, lijkt Jonathan de enige die de familie kan redden. Maar waar is hij gebleven? Kan iets tegelijkertijd echt en niet echt zijn?

Bij de Familie van Nielie weet je het maar nooit. Geen wonder dat ze verzeild raken in een wereld waar in de winter de zon altijd schijnt, robots een hart hebben, oma’s geheimzinnige missies krijgen en niets is wat het lijkt.

De Familie van Nielie is een voorstelling over een kersvers samengesteld gezin. Avontuurlijk muziektheater voor de hele familie (vanaf 6 jaar), bomvol liedjes, live muziek en poppen. De Familie van Nielie breekt de tent af is een coproductie van Theatergroep Kwatta met Oorkaan.

Gaan jullie ook naar De Familie van Nielie in de Purmaryn?

Willen jullie deze nieuwe voorstelling van Kwatta & Oorkaan ook gaan zien in Purmerend? Ga naar de website van theater De Purmaryn voor meer informatie en het reserveren van tickets.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in de regio? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Zaanland!