Bumba en het magische wonderboek (1+) in De Purmaryn

Bumba en het magische wonderboek (1+) in De Purmaryn

Bumba komt naar De Purmaryn in Purmerend met de voorstelling Bumba en het magische wonderboek. Heerlijk met je kleine kids vanaf 1 jaar!

Over Bumba en het magische wonderboek

De liefste clown ter wereld komt terug naar het theater met de show ‘Bumba en het Magische Wonderboek’. Daar wil jij met je kleine Bumba-fan vast bij zijn! Samen met Bumba en zijn vriendjes op avontuur, wat zeggen we: op een feestelijk avontuur!

Op de verjaardag van de tweeling Lars en Lies, worden ze verrast met een magisch wonderboek. Als ze dit boek openmaken, stappen ze de wonderbaarlijke Bumbawereld in en leren ze al zijn beste vrienden kennen zoals Bumbalu, Barry de leeuw, Kiwi de vogel, Poppa de aap, Tumbi de olifant, Nanadu en baby. Samen leren ze tellen, dansen ze op hun favoriete liedjes en maken ze er een heel speciaal verjaardagsfeest van!

Na de voorstelling bouwen Lies en Lars een feestje en mogen de kindjes met Bumba op de foto!

Dankzij het aangepaste licht- en geluidsniveau is deze voorstelling heel geschikt voor de allerkleinsten!

Komen jullie ook naar Bumba in de Purmaryn?

Willen jullie Bumba en het magische wonderboek ook gaan zien in Purmerend? Boek dan snel je tickets voor deze voorstelling op de website van De Purmaryn. Er zijn twee voorstellingen: één om 14.00 uur en één om 16.00 uur.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in de regio? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Zaanland!