Banwakaboom (4+) van Drumdrumdrum in het Zaantheater

  • ZaantheaterBij  Zaantheater
  • van:  3 maart 2019 13:30
  • tot:  3 maart 2019 16:00
Banwakaboom (4+) van Drumdrumdrum in het Zaantheater

Drumdrumdrum komt naar het Zaantheater in Zaandam met haar voorstelling Banwakaboom - een heerlijke percussievoorstelling op het Grote Avonturenfestival.

Over de voorstelling Banwakaboom

Geniet van spetterende percussiesolo’s en meezingers in een typisch Caribisch jasje. Drumdrumdrum speelt de leukste en energiekste liedjes voor jou op het Grote Avonturenfestival. En natuurlijk mag iedereen meedansen, -spelen en -zingen! “Alsof de Antilliaanse eilanden even in Noord-Holland zijn neergestreken,” schreef het Noordhollands Dagblad.

Gaan jullie ook naar het Grote Avonturenfestival in het Zaantheater?

Kleine en grote avonturiers: opgelet! Tijdens het Grote Avonturenfestival valt er in alle hoeken en gaten van het Zaantheater iets te beleven. Je kunt gratis binnenlopen en meedoen aan allerlei workshops: toneelspelen, dansen, knutselen, er is te veel om op te noemen. Natuurlijk zijn er ook vorstellingen te zien. Die kosten maar € 3,50 of € 5. Kom je ook? 

Willen jullie deze voorstelling ook gaan zien tijdens het Grote Avonturenfestival in Zaandam? Dat kan om 13.30 uur, om 14.30 uur of om 15.30 uur in MUZE Eten & Drinken. Voor meer informatie en het reserveren van tickets ga je naar de website van het Zaantheater.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in de regio? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Zaanland!