Aladdin van Theater Terra (6+) in het Zaantheater

  • ZaantheaterBij  Zaantheater
  • van:  22 april 2019 16:00
  • tot:  22 april 2019 17:00
Aladdin van Theater Terra (6+) in het Zaantheater

Theater Terra komt met de sprookjesachtige voorstelling Aladdin als familiemusical naar het Zaantheater in Zaandam. Go-Kids-reporter Dominique bezocht de voorstelling eerder al en raadt het jullie aan! 

Over Aladdin van Theater Terra (6+) 

Aladdin is een compleet nieuwe familiemusical naar het wereldberoemde sprookje van 1001-nacht. Van Theater Terra, bekend van De Kleine Zeemeermin, voor iedereen vanaf 6 jaar. Laat je betoveren door de magische wereld van Aladdin!

In een betoverde stad probeert Aladdin, een straatjongen met veel lef, een mooie Arabische prinses uit de handen van een boze tovenaar te redden. Met hulp van de geest uit een magische wonderlamp kan Aladdin ineens een machtige prins worden. Dan probeert de tovenaar om ook de lamp met magische krachten in handen te krijgen. Om de prinses te redden en de tovenaar te verslaan moet Aladdin bewijzen dat hij het in zich heeft om een echte prins te worden!

Naar Theater Terra in het Zaantheater? 

Kijk voor meer informatie en het reserveren van kaarten op de website van het Zaantheater!

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in de regio? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekend- & Vakantietips van Go-Kids Zaanland (=Zaanstreek-Waterland)!