Echte kindvriendelijke restaurant's

Bij Pannenkoekrestaurant Hooge Esch in Buurse eet je niet alleen een pannenkoek, maar ben je ook meteen een dagje uit. Hooge Esch ligt op een prachtig plekje in Buurse. Alleen het aanzicht van het restaurant waant je al in vakantie sferen. Naast een heerlijk assortiment aan pannenkoeken is dit restaurant erg kindvriendelijk. Bij mooi weer heb je vanaf het grootte terras, dat midden in het groen ligt, zicht op de buitenspeeltuin. De speeltuin bied voor ieder wat wils. Een air-trampoline, speeltoestellen, zandbakken en klimtoestellen. De kids vermaken zich hier gegarandeerd! Bij slecht weer is er een leuke binnenspeeltuin met kim en kleutertoestellen van zachte materialen.

Aziatisch Wok en Life Cooking restaurant Eastern Plaza zorgt ervoor dat de volwassenen gewoon rustig van de maaltijd kunnen genieten. Want de kinderen…? Die vermaken zich wel! Op deze manier wordt uit eten gaan met het hele gezin nog leuker dan het al was! Kidsplaza is een klein Chinees kinderdorp dat zo is ingericht, dat er voor alle kinderen tot en met 12 jaar altijd wel iets te doen is. Samen met het animatieteam kunnen de kinderen koekjes bakken in de kookstudio, geschminkt worden of een film kijken in de prachtige kinderbioscoop. Naast de speeltuin is er met zonnig weer een prachtig springkussen waar de kinderen naar hartenlust kunnen klimmen en klauteren. Speciaal voor de kinderen is er een uitgebreid kids buffet waar kinderen zelf hun maaltijd mogen samenstellen. Van slush puppy's tot patat en appelmoes, het Kids buffet heeft het allemaal! .Op dinsdag in de herfstvakantie eet er per betalende volwassene een kind tot 13 jaar gratis mee! Happy Tuesday

Bistro de Oale Sté is een kindvriendelijke Bistro in een prachtige bosrijke omgeving op de Sallandse Heuvelrug. Hier worden de heerlijkste gerechten geserveerd. Een uitgebreide kaart met culinaire gerechten. Er is ook een uitgebreide Kids kaart.Terwijl je rustig zit te eten in de bistro of wat drinkt op het terras is er voor de kids voldoende vermaak. Een binnenspeeltuin, buitenspeeltuin, een air trampoline en een interactief spel Sona. Het is perfect te combineren met een boswandeling over de prachtige Sallandse Heuvelrug.

De naam zegt het al: Familierestaurant de Troubadour is een gezellig restaurant. Een menukaart die wisselt met de seizoenen, variërende kindergerechten en een grote speeltuin buiten én binnen zorgen voor de perfecte locatie voor een uitstapje met de hele familie. In de vakantie elke dag vanaf 11:00 uur geopend. De keuken is maandag 19 oktober vanaf 16.00 uur geopend, dinsdag 20 oktober is de keuken gesloten en woensdag t/m zondag is de keuken vanaf 12.00 uur geopend.

Dinercafe en pannenkoeken 't Môlke is de ideale plek om met je kinderen uit eten te gaan. Terwijl u zit te tafelen, kunnen de kinderen zich vermaken in de aangrenzende binnenspeeltuin. Buiten is er een heerlijk terras met een omheinde buitenspeeltuin. Er is een uitgebreide kaart. In de maand oktober de Kids voor niks aktie. Gratis kinderpannenkoek bij ieder drie gangen diner. Op vertoon van de bon.

Café restaurant 't Anker in Saasveld is een leuk betaalbaar restaurant met een uitgebreide kinderkaart. Buiten is er een grote speeltuin die voor alle leeftijden geschikt is. Van zandbak en speelhuisje tot grote trampolines en klimtoestellen.

Log In