Wil jij oog in oog staan met levensgrote dinosaurussen? 

Deze kerstvakantie komt de grootste dino expo van Europa, World of Dinos, naar de Brabanthallen in Den Bosch! Deze bijzondere expo is leuk voor jong en oud. De expo en de vele attracties eromheen zorgen voor zowel educatie als entertainment rondom het dino thema. Heb jij een echte dino fan in huis die ze allemaal bij naam kent? En dat mag natuurlijk ook best papa of mama zijn ;) Dan is dit uitje echt iets voor jullie! 

Wat valt er allemaal te beleven?

Bij World of Dinos zijn er ruim 80 levensechte, bewegende en brullende dino's op ware grootte te bewonderen. Zelfs het decor waarin ze staan sluit aan op de natuurlijk leefomgeving van de dino's. Om jullie bezoek extra leuk en bovendien leerzaam te maken, zijn er bij de kassa speurtochten verkrijgbaar. Deze zijn speciaal voor kinderen en leert ze spelenderwijs alles over dino’s. De speurtocht is gratis en bevat veel leuke weetjes en vragen over de dino’s die ze tijdens de expo tegenkomen.

Dinoscoop

Naast de tentoonstelling is er een Dinoscoop waar jullie dankzij een kindvriendelijke documentaire alles leren over deze bijzondere beesten die ooit de aarde bevolkten. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon fijn voor jou en je kids om in heerlijk comfortabele stoelen even bij te kunnen komen van alle indrukken!

Kids zone

Is het concentratievermogen even ver te zoeken? Bij World of Dinos is er ook een speciale Kids zone waar kinderen lekker hun energie kwijt kunnen op het super grote dino springkussen. In deze Kids zone zijn ook verschillende attracties te vinden, zoals de grote opgravingen waar kinderen naar hartenlust kunnen graven op zoek naar botten. Of wat dacht je van de tekenhoek, VR experience én de dino rides! Oftewel, er valt genoeg te beleven.

Deze leuke en interactieve attracties maken World of Dinos extra leuk voor de kleine bezoekers. Op een speelse manier leren ze veel over het dino tijdperk. Alles samen zorgt ervoor dat World of Dinos een onvergetelijke ervaring wordt voor het hele gezin!

Kom met korting naar World of Dinos!

Wil jij genieten van dit ultieme gezinsuitje in de kerstvakantie? De expo is van 21 december tot en met 5 januari te bewonderen in de Brabanthallen én als je boekt via onderstaande button (ticketwebsite Eventim) ontvang je super leuke Go-Kids korting op je tickets! Mis het niet! De kaartverkoop is gestart.

Indien de button niet zichtbaar is, klik hier om naar de tickets te gaan