Lekker - bijna herfstvakantie! Wat ga jij voor leuke dingen doen met je kinderen? Ik heb heerlijke inspiratie voor je: hieronder, in de Go-Kids agenda en op de rest van onze website natuurlijk!


Let op: ivm de coronamaatregelen moet je bijna overal vooraf reserveren. Check dat goed, anders mag je misschien niet naar binnen en dat is ook zo'n teleurstelling...

Geniet van de vakantie!
groetjes, Anneke

 

Alle uitjes! ►
In het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen is het tijd voor de superleuke Oudhollandse Kermis met de nieuwe tunnelbaan, maar ook poppenkast en een waarzegster. 
Wist je dat ze in het Westfries Museum in Hoorn superleuke activiteiten hebben voor kids? Check de magische Knipkunst & de Hondjes en Eenhoorn speurtocht!
Pannenkoeken eten tussen de treinen en in een treinstoel... dat kan alléén bij Het Pannenkoekenstation in Opperdoes. Met woensdag een circusvoorstelling!
Altijd lekker: een dagje zwemmen met de kinderen! De Waterhoorn heeft ruimere openingstijden, een lekkere combi-deal én apenkooien in het wedstrijdbad.
Ga naar het Museum van de 20e eeuw... zo leuk om de kids zich te laten vergapen aan onze spullen van vroeger... en de Telekids expo is er nog maar héél even.
Wat dacht je van gezellig schaatsen met de kinderen op IJsbaan De Westfries? Vergeet niet te reserveren als je op zondagochtend wilt gaan...
Naar het theater ►
Zaterdag de 10e in Schouwburg Het Park: Peppa Pig live met Schoolreisje naar het strand. Heerlijk om van te genieten met je kindjes vanaf 2 jaar.
Dirk Scheele staat zondag de 11e in Het Postkantoor in Bovenkarspel met zijn muzikale feest In Holland staat een huis... superleuk met je kids toch?
In Het Postkantoor kun je ook naar de film: donderdag staat Dolittle op het programma, met vooraf een leuke knutselmiddag bij 't Stadsplein.
Zaterdag de 17e is in Het Park het Peuter-Kleuterfestival met Dirk Scheele en Kikker - en een fijne speeltuin in de foyer. En een leuke goodiebag voor de kids!
Nog veel meer uitjes in Westfriesland ►
Op de website staan natuurlijk nog véél meer uitjes in Westfriesland, handig onderverdeeld in categorieën. Kijk maar eens: Wist je dat je de uitjes ook nog kunt selecteren op bijvoorbeeld Leeftijd, Indoor / Outdoor, Gratis toegang en Eigen eten toegestaan? Handig!
Even Westfriesland uit!
Niet ver van Westfriesland ligt Waterland - óók een mooi gebied. Ga het verkennen op de fiets - bij deze kindertandem - met 10% Go-Kids korting!
Indoor spelen? Ga eens naar Monkey Town Purmerend! Wel reserveren... er mogen maar 30 personen tegelijk binnen zijn dus regel dat op tijd.
Is jouw kind dol op dino's? World of Dino's is deze vakantie te zien in de Jaarbeurs Utrecht - te boeken met 20% korting via Go-Kids....
Hoe leuk is dit: in Volendam klompen decoreren, in klederdracht op de foto en een smakelijke rondleiding met lekker proeven. Voor een speciale Go-Kids prijs!
 
 
Alle agendatips! ►

Ga je buiten de regio op pad?

Wist je dat we bij Go-Kids inmiddels alweer 26 regio's hebben? Er zijn dus heeeel veel plekken in Nederland waar je Go-Kids kunt raadplegen voor de leukste gezinsuitjes tijdens jouw weekendje of weekje weg!

Check ook ons gezamenlijke overzicht van de leukste 200+ uitjes met kinderen in Nederland!