VUE Mini Mornings: Buurman & Buurman Winterpret

VUE Mini Mornings: Buurman & Buurman Winterpret

VUE Hoorn heeft elke zondag Mini Mornings: speciaal voor de allerkleinsten staat dan het geluid zachter en is het licht niet helemaal uit.

Buurman & Buurman deze Mini Morning bij VUE Hoorn

Deze Mini Morning kunnen de kids genieten van de nieuwe film van Buurman & Buurman: Winterpret.

De winter kan super leuk zijn, maar voor de buurmannen zorgt het juist voor problemen. De geliefde buurmannen gaan weer op hun eigen manier aan de slag om van alles een succes te maken. Het is weer genieten van het gestuntel van de beide buurmannen, die zelf juist vinden dat ze zo handig zijn. 

Het versieren van de kerstboom gaat niet zoals gepland, ook is het huis versieren moeilijker dan de buurmannen dachten. Als ze kerstkoekjes proberen te bakken, zetten ze per ongeluk het huis in vuur en vlam. Maar gelukkig is er ook tijd voor cadeautjes en daar zijn de buurmannen gek op. Kortom, er is deze winter weer genoeg werk aan de winkel voor Buurman en Buurman.

Gaan jullie ook naar Winterpret bij de Mini Mornings?

Heerlijk met je kleintje naar de film op zondagochtend, daar maken ze bij VUE Hoorn écht een feestje van. Koop snel je tickets op de website van VUE Hoorn!

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in de vakanties in Westfriesland? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Vakantietips & Specials van Go-Kids Westfriesland!