VUE Hoorn Mini Mornings: Thomas de Stoomlocomotief

VUE Hoorn Mini Mornings: Thomas de Stoomlocomotief

VUE Hoorn heeft elke zondag Mini Mornings: speciaal voor de allerkleinsten staat dan het geluid zachter en is het licht niet helemaal uit. Na afloop ligt er een filmdiploma klaar voor de kinderen.

Thomas de Stoomlocomotief deze Mini Morning bij VUE Hoorn

Deze Mini Morning kunnen de kids genieten van de film Thomas de Stoomlocomotief, opgraven en ontdekken.

Thomas de Stoomlocomotief heeft al veel gereisd, maar gaat nu voor het eerst naar Italië! Daar ontmoet hij de aardige en slimme Gina, een expert op het gebied van alles dat Italiaans is. Thomas vindt zichzelf enorm wereldwijs en wil aan Gina bewijzen dat hij haar hulp niet nodig heeft, maar in werkelijkheid valt hij van de ene verbazing in de andere… Want waarom staat die toren zo scheef? En waarom zien de gebouwen er zo onafgemaakt uit? En hoe zit het precies met het mysterieuze verhaal van de Verdwaalde Locomotief? Als Thomas door zijn overmoedigheid verdwaalt in een oude mijn, komt hij er al snel achter dat het leren van nieuwe dingen – net als het maken van nieuwe vrienden – de nodige tijd kost! Kijk je mee naar dit vrolijke en spannende nieuwe verhaal van Thomas en zijn vrienden? 

Gaan jullie ook naar Thomas de Trein bij de Mini Mornings?

Heerlijk met je kleintje naar de film op zondagochtend, daar maken ze bij VUE Hoorn écht een feestje van. Koop snel je tickets op de website van VUE Hoorn!

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!