Twinkel, twinkel, kleine Ster (2+) van Ageeth de Haan in Schouwburg Het Park

Twinkel, twinkel, kleine Ster (2+) van Ageeth de Haan in Schouwburg Het Park

Vlak voor Kerstmis brengt Ageeth de Haan samen met haar gitarist en violist de mooiste Nederlandse en Engelse kerstliedjes. Zing mee met Stille nacht, Jingle bells, I'm dreaming of a white Christmas en Twinkel twinkel, kleine ster in Schouwburg Het Park in Hoorn.

Over Twinkel, twinkel, kleine ster

‘Twinkel Twinkel, kleine ster’ is een grappig en ontroerend kerstconcert voor de allerkleinste theaterbezoekers. Op het toneel staat een kerstboom, maar hij is nog helemaal kaal! Gelukkig heeft Ageeth een heleboel mooie sterren, kerstklokjes en zelfs knuffels om de boom mee te versieren.

Terwijl ze bezig is, zingt ze de mooiste Nederlandse en Engelstalige kerstliedjes zoals ‘Stille nacht’, ‘Jingle bells’, ‘I’m dreaming of a white Christmas’ en natuurlijk ‘Twinkel Twinkel, kleine ster’. Plotseling verschijnt er een ster boven in de zaal. Hij komt steeds dichterbij. “Wat wil je zeggen, kleine ster?” Als het ook nog begint te sneeuwen, is de magie compleet.

Over Ageeth de Haan

Ageeth de Haan maakt muziektheater voor kinderen vanaf 2 jaar en hun families. Ze weet met haar zangstem een magische sfeer te creëren. Een voorstelling van Ageeth is een ervaring voor het hele gezin: samen genieten en met een glimlach de zaal verlaten.

Gaan jullie ook meezingen in Het Park?

Ageeth en haar muzikanten voeren Twinkel Twinkel, kleine ster vandaag op in Schouwburg Het Park in Hoorn. Voor meer informatie en het reserveren van tickets: ga naar de website van het theater!

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in de vakanties in Westfriesland? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Vakantietips & Specials van Go-Kids Westfriesland!