Snowflake (vanaf 12) In Schouwburg Het Park

Snowflake (vanaf 12) In Schouwburg Het Park

Snowflake is een nieuwe uitdrukking die wordt gebruikt om de jongvolwassenen van de jaren 2010 te karakteriseren als meer vatbaar voor aanstootgevend en minder veerkrachtig dan eerdere generaties. Het is een denigrerende uitdrukking voor mensen die dankzij de digitale wereld, weinig besef hebben van het echte leven. 

Over de voorstelling Snowflake 

Ezra wil zo snel mogelijk rijk worden van bitcoins. Mara experimenteert met seks. Sofie wil geen ‘nieuwetijdskind’ zijn. Ab moet voor zijn vrienden bewijzen dat hij een ‘echte man’ is. Fay is bang voor de Derde Wereldoorlog (die allang is begonnen). En Jakob weet het zeker, hij wordt de nieuwe Edward Snowden.

Ze dwarrelen als sneeuwvlokjes door de digitale wereld. Ze kennen elkaar niet. Nog niet. Ze zijn alleen. Kwetsbaar voor comments, ranking, shaming. Maar zodra ze elkaar ontmoeten, zullen Ezra, Mara, Sofi e, Ab, Fay en Jakob een sneeuwstorm veroorzaken die zijn weerga niet kent.

Gaan jullie ook naar Snowflake in Het Park?

De voorstelling Snowflake wordt opgevoerd in Schouwburg Het Park in Hoorn. Voor het reserveren van tickets en meer info ga je naar de website van het theater.

Kosten tickets: € 18,50 (incl. garderobe en drankje).