Pak 'm (3-8 jaar) van BonteHond in Schouwburg Het Park

Pak 'm (3-8 jaar) van BonteHond in Schouwburg Het Park

Bonte Hond komt naar Schouwburg Het Park in Hoorn met Pak'm - voor kids van 3 tot 8 jaar.

Over de voorstelling Pak'm

Laat je meevoeren in de flitsende wereld van PAK’M: Een heuse achtervolging met de nieuwste camouflagetechnieken, klassieke misverstanden en spannend achter-elkaar-aange-ren. Wie pakt uiteindelijk wie? En heeft hij dan wel de juiste te pakken? En is de weg niet veel leuker dan het uiteindelijke doel?
We zien drie ogenschijnlijk ‘volwassen’ presentatoren in een tv-studio vechten om aandacht. En daar waar er twee vechten om één been gaat de derde er mee heen.

Het fantasievolle decor biedt veel mogelijkheden tot verstoppen, wegduiken en het betere poppenkastspel. Zo ontstaat een voorstelling in de geest van Tom en Jerry, De Dikke en de Dunne, Road Runner en Bugs Bunny maar dan op Duploniveau.

Ook naar Pak'm in Schouwburg Het Park?

Willen jullie deze voorstelling van Bonte Hond gaan zien in Hoorn? De voorstelling wordt twee keer opgevoerd: om 10.30 uur en om 14.30 uur. Ga naar de website van Schouwburg het Park voor meer info en het reserveren van tickets.

Kosten tickets€ 14,50 (incl. garderobe en drankje).

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in de vakanties in Westfriesland? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Vakantietips & Specials van Go-Kids Westfriesland!