Legends (8+) van Bonte Hond in Schouwburg Het Park

Legends (8+) van Bonte Hond in Schouwburg Het Park

Bonte Hond komt naar Schouwburg Het Park in Hoorn met de voorstelling Legends. Dit is het tweede deel, het eerste werd gespeeld door Beumer & Drost (Legend of the Larps part I) - in deze voorstelling werken ze samen met Bonte Hond.

Over de voorstelling Legends

Wie wil je zijn? Ga je de rol spelen die men voor je bedacht heeft of schrijf je je eigen verhaal met jezelf als hoofdrolspeler? Zo is een Westfriese accountant eigenlijk een behendige elf. Een uitgebluste huisvrouw een briljante kernfysioloog met telekinetische gaven en een werkloze IT’er een geliefde koning van een immens onderwaterrijk. In LEGENDS zien we het verlangen om uit te stijgen boven de werkelijkheid en door middel van larpen (live action role playing) je te meten aan de personages uit fantasyboeken en films. Een prachtige beeldende voorstelling over superhelden met magische krachten, briljante uitvinders, geestige elfen en hilarische aliens. Wie wil jij zijn?

Onderdeel van het Berenfestival

Deze voorstelling is onderdeel van het Berenfestival. Na het grote succes van afgelopen seizoen is het Berenfestival terug! Tijdens het Berenfestival is er van alles te beleven in Schouwburg Het Park! Er zijn leuke workshops, je kunt prijzen winnen en natuurlijk kun je kleuren, knutselen of geschminkt worden. Het Berenfestival begint om 13.00 uur en het is superleuk als je verkleed komt!

Gaan jullie ook naar Legends in Schouwburg Het Park?

Willen jullie deze bijzondere voorstelling ook gaan zien in Hoorn? Ga naar de website van Schouwburg Het Park voor meer info en het reserveren van tickets.

Kosten tickets: € 14,50 (incl. garderobe en drankje)... maar er is een speciale Go-Kids korting van € 5,= per persoon. Check de deal om van die korting te profiteren!

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in de vakanties in Westfriesland? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Vakantietips & Specials van Go-Kids Westfriesland!

Deals!