Kinderfilmlab (8-12 jr) bij Cinema Oostereiland: Superjuffie

Kinderfilmlab (8-12 jr) bij Cinema Oostereiland: Superjuffie

Bij Cinema Oostereiland in Hoorn kunnen de kids vandaag weer meedoen met het Kinderfilmlab - deze keer met de film Superjuffie!

Een rijke filmervaring in het Kinderfilmlab

Het Kinderfilmlab is een programma waarin voor kinderen dieper op film in al haar facetten wordt ingegaan. Iedere maand programmeren ze een bijzondere film die, zoals je van Cinema Oostereiland gewend bent, net even anders is. In het filmlab wordt deze film op interactieve wijze ingeleid. Na afloop is er een leuke activiteit die verband houdt met filmtechniek of juist met het verhaal dat de kinderen net hebben beleefd. Zo wordt een gewoon filmbezoek een rijke ervaring.

Voor de derde bijeenkomst op 16 december is de film Superjuffie gekozen. Na afloop van de film is er een workshop waarin de kids de superkrachten in zichzelf kunnen ontdekken: samen gaan ze oplossingen verzinnen voor dieren die door de plastic soep in zee in nood verkeren. Daarvoor maken ze een strip- of storyboard, leuk!

Vaste prijs: € 10,- p.p. - natuurlijk inclusief limo en popcorn.

Over de film: Superjuffie

Juf Josje is een heel gewone juf, maar als ze een mysterieus beeldje ontdekt, verandert ze plotseling in Superjuffie. Ze schiet als een groene tornado door de lucht, kan met dieren praten en komt in actie als die in gevaar zijn! Dit is nogal onhandig als je als nieuwe juf les moet geven aan groep 6. Een aantal leerlingen ontdekt het geheim van Josje en helpen haar. Als er een tijgertje verdwijnt uit de dierentuin, moeten Superjuffie en de kinderen samenwerken om dit mysterie op te lossen en grotere problemen te voorkomen. Gebaseerd op de boekenserie van Janneke Schotveld.

Ook meedoen met het Kinderfilmlab in Cinema Oostereiland in Hoorn?

Wil jouw zoon of dochter ook meedoen met dit toffe Kinderfilmlab? Voor meer informatie ga je naar de website van Cinema Oostereiland - daar kun je natuurlijk ook tickets bestellen.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in de vakanties in Westfriesland? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Vakantietips & Specials van Go-Kids Westfriesland!