Het Vijfde Couplet van VET kindercabaret (6+) in Schouwburg Het Park

Het Vijfde Couplet van VET kindercabaret (6+) in Schouwburg Het Park


VET kindercabaret maakt al tien jaar lang vet grappige sketches en swingende liedjes over herkenbare situaties waar kinderen en hun ouders keihard om kunnen lachen. 

Over de voorstelling Het Vijfde Couplet

'Het Vijfde Couplet' gaat over lastige ouders aan tafel, spelletjes met zelf bedachte regels, giechelende verliefdheid, bizarre traktaties en een lesje zwemmen zonder handen... Zijn Sjamke, Jantijn en Nellerike echte kampeerhelden? Hoe goed is hun Spaans? En wie heeft de mooiste bakfiets? Bij VET kindercabaret kun je hard lachen om je ouders en om jezelf! Echt cabaret dus, maar dan voor iedereen vanaf 6 jaar. Met VETte humor en swingende liedjes die nog lang in je hoofd blijven hangen!

VET maakt kans op de Zapp Theaterprijs 2018!

De voorstelling is kanshebber van de Zapp Theaterprijs 2018! Stem hier om Vet kindercabaret te nomineren. Het gaat er bij deze prijs niet om wie de mééste stemmen heeft behaald, maar wie gemiddeld de hoogste waardering krijgt op de zes punten waar kinderen op kunnen stemmen.

Cabaret voor het hele gezin in Schouwburg Het Park

Wil jij ook met je kids naar Schouwburg Het Park om dubbel te liggen bij het hilarische VET cabaret voor het hele gezin? Meer info vind je op de website van het theater, waar je natuurlijk ook tickets kunt boeken.

Kosten tickets: € 16,75 (incl. garderobe en drankje).

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in de vakanties in Westfriesland? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Vakantietips & Specials van Go-Kids Westfriesland!