Hamlet - de familievoorstelling (8+) van Ro Theater in Schouwburg Het Park

Hamlet - de familievoorstelling (8+) van Ro Theater in Schouwburg Het Park

Ro Theater / Theater Rotterdam komt met de voorstelling Hamlet naar Schouwburg Het Park in Hoorn. De makers van Snorro en Woef Side Story brengen het beroemdste stuk ter wereld – Hamlet van Shakespeare – als feestelijke familievoorstelling. 

Over de voorstelling Hamlet - de familievoorstelling

Natuurlijk op de manier die je van ze gewend bent; dus met haastverkledingen, kolderieke knokpartijen en swingende songs. Maar het wordt wél Hamlet. Een stuk vol plezier, clownerie, pophits, degengevechten, bedrog, fysieke stunts en prachtige decors. Een sprookjesachtig feest voor jong en oud.

De Deense puberprins Hamlet maakt een hoop ellende mee. Hij raakt zijn vader kwijt, zijn oom trouwt met zijn moeder en een aantal van z’n vrienden is echt niet meer te vertrouwen. Voeg daar een nachtelijk bezoek van een geestverschijning aan toe en je hebt een jonge prins die erg in de war raakt. Van een vrolijke surfboy met goed haar, verandert hij in een sombermans met woedeuitbarstingen.

Gaan jullie ook naar Hamlet in Het Park?

De voorstelling Hamlet - een familievoorstelling wordt opgevoerd in Schouwburg Het Park in Hoorn. Voor het reserveren van tickets en meer info ga je naar de website van het theater.

Kosten tickets€ 24,75 (incl. garderobe en drankje).

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in de vakanties in Westfriesland? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Vakantietips & Specials van Go-Kids Westfriesland!