Film: The Biggest Little Farm in Cinema Oostereiland

Film: The Biggest Little Farm in Cinema Oostereiland

Lekker naar de film met de kids, gezellig! Bij Cinema Oostereiland in Hoorn draaien ze de heerlijke film The Biggest Little Farm.

Over The Biggest Little Farm

In 2011 laten filmmaker John Chester en zijn vrouw Molly hun werk en het stadsleven achter zich om hun droom te realiseren. Even buiten Los Angeles proberen ze een stuk dor land om te bouwen tot een unieke boerderij met een bloeiend, zelfregulerend ecosysteem. Het uitgedroogde land wordt volgens een ingenieus systeem verbouwd. Met de komst van eenden, kippen en het hartveroverende varken Emma, wordt hun droom langzaam werkelijkheid. Dat gaat niet zonder slag of stoot; elke dag dient zich wel een nieuwe uitdaging aan en worden ze geconfronteerd met weerbarstige natuurverschijnselen. Maar John en Molly ontdekken gaandeweg dat de natuur voor veel problemen zelf een oplossing biedt. THE BIGGEST LITTLE FARM is een prachtige ode aan het idealisme.

Na de film staat er limonade en popcorn voor de kinderen klaar en kan er een kleurplaat gekleurd worden in de foyer van Cinema Oostereiland.

Gaan jullie ook naar de film bij Cinema Oostereiland?

Helemaal leuk, zo'n filmuitje met de kids in Hoorn. Koop snel je tickets op de website van Cinema Oostereiland! Die tickets zijn inclusief:

  • bezoek aan de film natuurlijk
  • meedoen met knutselactiviteit na de film
  • gratis limonade en popcorn

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in de vakanties in Westfriesland?
Ik stuur ze met plezier GRATIS naar je toe per mail!

GRATIS UitTips!