Film: Klara en de Gekke Koeien in Cinema Oostereiland

Film: Klara en de Gekke Koeien in Cinema Oostereiland

Lekker naar de film met de kids, gezellig! Bij Cinema Oostereiland in Hoorn draaien ze de heerlijke film Klara en de Gekke Koeien.

Over de film Klara en de Gekke Koeien

Midden in de grote stad woont het jonge kalfje Klara. Ze heeft maar één grote droom: als ze later groter is wil ze een ster worden! Op een dag krijgt Klara een langverwachte brief van
haar vader die op een boerderij woont. Ze heeft hem al jaren niet gezien en besluit hem op te zoeken. Op de boerderij maakt Klara allemaal nieuwe vrienden, maar dan komt plotseling de boerderij in gevaar. Van een gemene zakenman moeten Klara en haar vrienden 100 appeltaarten bakken. Alleen de appels van de boerderij blijven maar verdwijnen… Gaat het Klara en haar vrienden lukken om de dader te pakken, haar droom waar te maken én de boerderij te redden?

Na de film staat er limonade en popcorn voor de kinderen klaar en kan er een kleurplaat gekleurd worden in de foyer van Cinema Oostereiland.

Gaan jullie ook naar Klara bij Cinema Oostereiland?

Helemaal leuk, zo'n filmuitje met de kids in Hoorn. Koop snel je tickets op de website van Cinema Oostereiland! Die tickets zijn inclusief:

  • bezoek aan de film natuurlijk
  • meedoen met knutselactiviteit na de film
  • gratis limonade en popcorn

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in de vakanties in Westfriesland? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Vakantietips & Specials van Go-Kids Westfriesland!