Familiemusical Toms Magische Speelgoedwinkel (5+) in Schouwburg Het Park

Familiemusical Toms Magische Speelgoedwinkel (5+) in Schouwburg Het Park

'Toms Magische Speelgoedwinkel' is een avontuurlijke, magische en humoristische familiemusical. Je kunt 'm gaan zien in Schouwburg Het Park in Hoorn.

Over Toms Magische Speelgoedwinkel

Tom woont in een prachtige speelgoedwinkel. Elke avond als de lichten doven en de klok slaat, komt het speelgoed tot leven. Met de populaire Hercules beleeft Tom grandioze avonturen, maar daar wil de jaloerse Hades niets van weten. Tom gebruikt al zijn krachten om 'zijn' winkel te redden en te laten zien dat hij een superheld is.

In zijn fantasie beleven ze grandioze avonturen, totdat Hercules’ jaloerse vijand Hades verschijnt. Hades heeft niets met al die vrolijkheid en wil het liefst de winkel en de rest van de wereld in duisternis hullen. Tom zal al zijn krachten moeten gebruiken om zijn ‘thuis’ te redden en de wereld te laten zien dat ook hij een superheld is. ‘Tom’s magische speelgoedwinkel’ is een spannende musical met vrolijke liedjes en een prachtig decor waar je met de hele familie van kunt genieten!

Ook naar de Speelgoedwinkel in Het Park?

Wil jij met je gezin naar deze mooie familiemusical in Schouwburg Het Park in Hoorn? Meer info vind je op de website van het theater - en natuurlijk kun je daar ook tickets reserveren.

Kosten tickets€ 19,50 (incl. garderobe en drankje).

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in de vakanties in Westfriesland? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Vakantietips & Specials van Go-Kids Westfriesland!